Griessfeld 1 Haritada Göster
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
Hotel Auren, Valle Aurina (San Giovanni) konaklamanızda, Klausberg Kayak Merkezi ve Klausberg Teleferiği ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu kayak dostu otel Speikboden Teleferiği ve Speikboden Kayak Merkezi yakınındadır.
Odalar
Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Özellikler
Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.
Yemek
Restoranda Hotel Auren misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.
Yakındaki Diğer Oteller
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz San Giovanni otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek