Via Boceti, 1/3 Haritada Göster
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
Alessano (Leuca) ziyaretinizde Hotel Colibrì, Gallone Kalesi ve Chiesa Madre çevresinde sizi bekliyor. Bu otel Morciano di Leuca Kalesi ve Quercia Vallonea civarındadır.
Odalar
16 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Özellikler
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon bulunmaktadır.
Yemek
Restoranda Hotel Colibrì misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
İş, Diğer Özellikler
Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz Alessano otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek