Avenida de Francia, 21 Haritada Göster
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
Hotel Terminus, San Sebastian merkezinde, Maria Cristina Köprüsü ile birkaç adım ve Cristina Enea Parkı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel San Sebastian Good Shepherd Katedrali ve Victoria Eugenia Tiyatrosu yakınındadır.
Odalar
18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Yemek
Hotel Terminus içindeki restoran ve kahve dükkânı/kafe misafirlere yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.
İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, bagaj saklama servisi ve resepsiyonda kasa mevcuttur.
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz Egia otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek