San Juan de Amandi, 6
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
Villaviciosa bölgesindeki Hotel La Casona de Amandi konaklamanızda, San Juan de Amandi Kilisesi ve Fundación José Cardín Fernández ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oficina de Turismo ile 1,6 mi (2,6 km) ve Ayuntamiento Meydanı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.
Odalar
Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.
Özellikler
Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.
Yemek
Hotel La Casona de Amandi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
İş, Diğer Özellikler
Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Yakındaki Diğer Oteller
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz Villaviciosa otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek