Karaincir Akyarlar Bodrum
Otelin Konumu
Karaincir (Turgutreis) ziyaretinizde Sunny Garden Nilufer Hotel, Kos ve İstanköy Limanı çevresinde sizi bekliyor. Bu plaj olan otel Hipokrat Ağacı ve Lotzias Camisi civarındadır.
Odalar
42 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Özellikler
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 9 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.
Yemek
Sunny Garden Nilufer Hotel restoranında yemek yiyebilirsiniz; mekândaki bar içkinizi yudumlamak için ideal, bahçe manzarası sizi bekliyor, (hava elverişliyse) açık havada yemek keyfi bile sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.