Moreno 606 Haritada Göster
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
Unique Palacio San Telmo, Capital Federal District merkezinde, Illuminated Block ile birkaç adım ve Plaza de Mayo ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Casa Rosada ve Obelisco yakınındadır.
Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.
Yakındaki Diğer Oteller
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz San Telmo otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek