Via F. Filzi 25/B Haritada Göster
İçiniz Rahat Olsun!
Tatil.com Müşteri Hizmetleri ve Acentaları ile ihtiyacınız olduğu her an yanınızda Rezervasyon Çağrı Merkezi0850 222 68 35
Otelin Konumu
UNA Hotel Century, Milano merkezinde, Grattacielo Pirelli gökdeleni ve Grattacielo Pirelli ile birkaç adım mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza della Repubblica ve Porta Nuova yakınındadır.
Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 144 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için UNA Hotel Century kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.
İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. (ücretli) otopark vardır.
Yakındaki Diğer Oteller
Sadece özel fırsatlarımızdan erken haberdar olmanız için e-posta göndereceğimizden emin olabilirsiniz.
Tatil Fırsatları
En Ucuz Merkez İstasyonu otelleri
Online Otel Rezervasyonu
En fazla seçenek